نصب آسانسور هیدرولیک در ساختمان، شرایط ایمن تری را برای آسانسورهای خانگی و تجاری فراهم می کند. آسانسورهای هیدرولیک، با جک مستقیم از زیر یا بقل ، ایمن ترین تجهیزات هستند، بنابراین می توان در مواقع اضطراری مانند آتشسوزی و زمین لرزه به آنها اطمینان کرد. اگرچه طبق استانداردهای ساختمان، استفاده از آسانسورها در اینگونه موارد بحرانی پیشنهاد نمیشود. نکات کوچک و بزرگی برای نصب انواع آسانسور هیدرولیک وجود دارد که باید به آن پرداخته شود.
به طور کلی، نصب آسانسور هیدرولیک در ساختمان شامل در نظر گرفتن یک قسمت مجزا در خانه مسکونی یا ساختمان تجاری است. عمدتاً آسانسورهای هیدرولیکی برای نصب در فضای داخلی طراحی شده اند، اما این تجهیزات قابلیت این را دارند که در فضای بیرون خانه هم نصب شوند. برای نصب آسانسورهای هیدرولیکی باید سیم کشی مناسب آسانسور اجرا شود و چاهک مناسب حفر گردد. ایمن سازی کف چاهک و دیواره های آن از اصول استاندارد آسانسور است.
استاندارد جهانی نصب آسانسور،در امریکاازطریق استاندارد ASME A17.1 و در اروپا EN81 معرفی می شود، اما منابع استاندارد در هر کشور می توانند تفاوت هایی داشته باشند.درایران این استاندارد 2-6303 می باشد. آسانسورهای هیدرولیکی نیاز به سیم کشی و کابل کشی برق و روشنایی دارند و خط تلفن اضطراری هم باید برای آنها اجرا شود. در ادامه به مهمترین نکات در نصب آسانسور هیدرولیک در ساختمان اشاره می کنیم. در هر قسمت یک سری استانداردها تعریف می شود که باید آن را از شرکت آسانسور یا تکنسین های این حوزه بخواهید.
:: برچسبها:
نصب آسانسور در ساختمان ,
نصب آسانسور هیدرولیک ,
:: بازدید از این مطلب : 108
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0